Pooches & their pals: ontmoet Otto & Chiara

“Ik weet niet of ik het kan zeggen, maar het was bevroren poep onder de grond, bedekt met sneeuw.”

Hoe heb je Otto ontmoet?

Ik ontmoette Otto op de fokkerij Granaio dei Malatesta, nadat ik alle boerderijen in Romagna had bezocht. We waren op zoek naar een Lagotto die in Romagna was geboren 🙂

Was er een specifieke reden waarom je voor het ras Lagotto koos?

We kozen voor de Lagotto omdat hij op een teddybeer lijkt 😉 Maar vooral omdat hij een briljante, gevoelige hond is en een beste vriend voor het gezin.

Heeft Otto je leven veranderd en zo ja, hoe?

Otto is een van de grootste liefdes van mijn leven; de manier hoe hij met zijn ogen met me probeert te praten is echt uniek en speciaal. Hij heeft mijn leven verrijkt en is van begin af aan een van de beste levenspartners geweest.

Hoe breng je graag je dag door met Otto?

We houden ervan om lange wandelingen in het park te maken, maar we houden ook van de kleine dagelijkse momenten zoals knuffelen en spelen.

Wat is een leuk feitje over Otto dat we moeten weten?

Otto is een jachthond, een truffeljager – maar we hebben hem hier nooit voor getraind. Het grappige is dat wanneer we in het bos zijn, hij plotseling begint te zoeken naar iets en vaak graaft hij, gefocust op een specifieke geur. Kortom, hij verrast ons altijd; ooit vond hij iets buitengewoons in de winter. Ik weet niet of ik het kan zeggen, maar het was bevroren poep onder de grond, bedekt met sneeuw. Elke keer als we aan dit verhaal denken, moeten we er hard om lachen.

Volg Otto & Chiara

Otto’s Favorieten

 

Plaats een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn gemarkeerd met een *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.