Pooches & their pals: Ontmoet Rex & Irmy

“Rex is heerlijk stuntelig wat hem hilarisch maakt. Hij stoot dus héél regelmatig zijn kopje tegen een vuilnisbak, lantaarnpaal en noem maar op!”

Hoe heb je Rexie ontmoet?

Rex was de hond van een familielid. Hij was helaas niet in staat om voor Rex te zorgen dus heb ik besloten hem in huis te nemen. Niet evident om een pitbull in een klein appartementje te huisvesten, maar wij zijn samen doodgelukkig 😉  Lees het hele verhaal onder mijn insta-post.

Wat is jullie dagelijkse routine?

We staan op, doen een snelle wandeling van een kwartiertje voor zijn ochtendpipi en kaka 😉  Nadien krijgt hij zijn ontbijtje, maak ik voor mezelf ook wat ontbijt en dan laten we dat even verteren. Hij doet dan een dutje en rond de middag gaan we naar het bos/ hondenwei of doen we een flinke stadstour. We zijn altijd gemiddeld 4 à 5u samen op wandel. Dan is hij ‘s avonds uitgeteld en kruipt hij rustig bij me op de bank. Eindelijk rust in huis 😉

Wat heeft je doen besluiten om een hond te nemen?

Ik heb er niet zelf voor gekozen en zou iedereen die overweegt een hond te nemen aanraden om goed na te denken. Zeker een ras zoals Rex (staffordx pitbull) is een hele hand vol. Het is ELKE dag uren werk en uiteindelijk gaat dat wel minderen, maar de eerste maanden is het net of je er opeens een kindje bij hebt. Ik vond onze Rex in huis nemen het juiste om te doen, en de afgelopen maanden hebben we bijzonder veel aan elkaar gehad. We zijn echt een team… elkaars compagnon de routes. Overal waar ik ben, is hij ook.

Wat is de grappigste karaktereigenschap van Rexie?

Rex is heerlijk stuntelig wat hem hilarisch maakt. Hij is altijd overal aan het rondkijken behalve op de weg. Hij stoot dus héél regelmatig zijn kopje tegen een vuilnisbak, lantaarnpaal en noem maar op!

Hoe heeft Jack je leven veranderd?

In alle opzichten. Waar ik vroeger compleet vrij was, kreeg ik nu een waanzinnig verantwoordelijkheidsgevoel. Ik plan mijn hele leven rond Rex (if he only knew) maar het geeft me ook extra veel tijd om de natuur in te trekken (deze zie ik als mijn tweede thuis). Iedereen spreekt me aan op wat een prachtige hond ik heb, wat al veel nieuwe hondenbaasjes en vrienden heeft opgebracht. En zelfs al enkele dates 😉

Volg Rex & Irmy

https://www.instagram.com/jesuisrexie
https://www.instagram.com/jesuisirmy

Foto’s: https://irmyphotography.be

Favorieten van Rex

Plaats een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn gemarkeerd met een *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.