Pooches & their pals: ontmoet Kate & Beau

Na een zoektocht van 1.5 jaar was daar Kate en het was liefde op het eerste gezicht!

Wanneer besloot je dat je een hond wilde en waarom heb je gekozen voor een toy poodle?

Toen ik nog bij mijn ouders woonde kregen we na heel lang zeuren ons eerste hondje. Vanaf toen wist ik dat ik zelf ook ooit een hond zou willen. Aangezien mijn vriend en ik allebei een fulltime kantoorbaan hadden, had ik dit idee uit mijn hoofd gezet. Het was simpelweg niet te combineren met ons werk. Tot Covid-19 opdook. Na een jaar beiden vanuit thuis gewerkt te hebben, met nog weinig perspectief op verbetering en het vooruitzicht dat thuiswerken de nieuwe norm werd, begon ik dan toch weer langzaam te denken aan het nemen van een hond. Omdat we in een appartement wonen, gingen we op zoek naar een klein gezelschapshondje. Wel vonden we het leuk om een levendig ras te nemen, dat houdt van spelen en wandelen. Na veel onderzoek kwamen we uit bij de toy poodle en ging ik op zoek naar een betrouwbare fokker. Dit was echter lastiger dan verwacht, maar na een zoektocht van 1.5 jaar was daar Kate en het was liefde op het eerste gezicht!

Hoe heeft Kate je leven veranderd sinds zij deel uitmaakt van je familie?

Ik kon hele dagen achter mijn computer doorbrengen en sinds we Kate hebben gebeurt dit niet meer:). Ze brengt ritme en structuur in mijn dagen en zorgt ervoor dat ik veel meer tijd buiten doorbreng. Daarnaast is ze super aanhankelijk en altijd blij, zo weet ze altijd een lach op mijn gezicht te brengen. Kate is echt een klein bommetje liefde.

Geurkaars Woofs Whiff

 Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan uit liefde voor Kate? 

In de winter op het terras van het hotel ontbeten in de storm, omdat er geen honden in het restaurant mochten. De andere hotelgasten keken tijdens hun ontbijt toe hoe ons ontbijt over het terras waaide.

Vind je het belangrijk dat de spullen van Kate passen binnen je levenstijl/interieur? Zo ja, hoe uit zich dat?

Ja, ongetwijfeld! Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met het interieur en vind het dan leuk als Kate’s spulletjes hierbij passen. Voor in huis koop ik het liefst tijdloze spullen in neutrale tinten. Ik had op Pinterest al een hondenmand gevonden die perfect bij ons interieur paste, voordat ik überhaupt wist dat ik een hond ging nemen ;). 

Omkeerbare Bandana – The Paw Clapper

Wat is je favoriete Pawness product en waarom en welke staat er nog op je wensenlijstje?

Mm lastig kiezen! Ik vind het strikje en de gepersonaliseerde bandana super leuk bij haar staan, deze maken haar outfit toch net even af. Wat ik ook leuk vind aan deze producten is dat je ze met verschillende riempjes kan combineren en het altijd leuk matcht! Zelf ben ik fan van de geurkaars, die ruikt heerlijk en staat gezellig op tafel. Bovenaan onze wishlist staat de off-white biologisch katoenen deken😍

Als Kate kon praten, wat zou ze dan als eerste zeggen?

Aandacht! (Of snacks?). Ook al kan ze niet praten, ze kan als de beste duidelijk maken wat ze wil. Kate is gek op aandacht en als ze geaaid wil worden en wij geven haar geen aandacht, komt ze letterlijk bovenop je zitten zodat je geen kant meer op kan. Als ze zin heeft in snacks, blijft ze zo tien minuten voor de kast staan waar de snacks liggen en probeert ze je met haar puppy ogen om te kopen.

Hondenstrik

Heb je een grappige of gênante anekdote over Kate die je zou willen delen? 

Kate is mega nieuwsgierig en is gek op pakketjes die door de postbode geleverd worden. Ik bestel zelf regelmatig online en iedere keer als er een pakketje binnenkomt denkt ze dat het voor haar is. Ik kan een pakket dan ook niet wegzetten zonder het eerst open te maken, dan wordt ze echt helemaal wild. Ze móet en zal altijd gelijk weten wat er inzit.

Volg Kate & Beau

Kate’s Favorieten

 

Plaats een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn gemarkeerd met een *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.